Uitrustingen van Camo FR - EN - NL

   Evolutieve en kwaliteitsinstallaties.

Zie en horen uw dieren sinds uw leunstoel.
Camo System houdt met nauwkeurigheid, 24 uur op 24, alle dieren, zonder ze in de war te brengen, zonder u in het oog in de war te brengen.

Voir et entendre Zie en horen

Aangezien al onze camera's met micro worden uitgerust, brengen wij gelijktijdig het beeld en de klank over. Deze technologie laat de veehouder toe om zich uitstekend in zijn veestapel te bevinden, de verschillende geluidshinder gemakkelijk te localiseren en te identificeren. De veehouder heeft werkelijk de indruk om aanwezig te zijn in zijn stal.

Nos produits Onze producten

Onze producten geven groot en betrouwbaar en vereisen zeer weinig onderhoud: alle metalen delen worden gegalvaniseerd en geschilderd, zijn de scharnieren op circulatie aan hermetische knikkers, de dozen zijn eveneens geïsoleerd en verwarmd. De installatie van de verschillende systemen die door onze zorgen wordt uitgevoerd, is snel en zal in functie van de evolutie van de behoeften van de klant aangepast kunnen worden. Aan de keus van de veehouder, komt de ontvangst van de beelden en de klank tot stand op één of meer televisies met de ontvangen programma's. Het Internetsysteem laat eveneens een visualisering op Computerscherm en draagbare telefoon toe.

Types d'installation Soorten Uitrustingen

Vier soorten uitrustingen worden en volledig evolutief voorgesteld :

 • Vaste kleur installatie maakt het mogelijk om een lokaal in het oog te houden zonder onderlinge aanpassingen (zoom) van beelden te kunnen maken..
 • Kleur zoom optiek 24 keer installatie ,rotatie rond 38O° en 2O seconden; geen dode hoek, Oscillatie 90° ,laat perfect de bewaking toe van de stabulaties van verschillende boxen en de vergelijkingen van identiteiten.
 • Internet installatie systeem gebruikt wanneer de aansluiting stal/huis enkel gemaakt kan worden met kabel of met antenne(bv. Een stal gebouwd in een dorp elders dan de verblijfplaats van de fokker) laat de bewaking van een plaats toe met dezelfde voordelen als de twee vorige systeme.
 • Systeem antennes installatie gebruikt wanneer de aansluiting stal/ huis niet kan gemaakt worden met behulp van kabel (bv; stal gebouwd in een dorp elders dan de verblijfplaats van de fokker met zicht van uitzend antenne op de ontvangstantenne) . Dit systeem beschikt over dezelfde functies als een traditionele installatie. Haar specialiteit is dat de antennes de coaxiale (beeld en klank) kabel vervangt.
 • Motorisation sur rail Motorisatie de PO rail.

  Voorzien van een compacte motor, omvat de installatie op rail zijn eigen voeding 24 volts, zijn platina van bevelen en zijn eind van wedloop. Dit uiterst machtige systeem is in staat om hoogteverschillen die 45° bereiken en om krommingen van 45° aan 270° te volgen De lengte van de weg van de circulatie (rail) wordt niet beperkt en de mechanisering verplaatst zich aan de snelheid van +/- 35 meters per minuut. Deze mechanisering kan al onze soorten camera's onverschillig ontvangen dankzij zijn systeem van snelle aansluiting. Naargelang de behoeften van de veehouder, kan deze de installatie van een lokaal naar een ander gemakkelijk verplaatsen.

  Chemin de roulement Chemin de roulement

  Met bijna 40 ervaringsjaar, geeft ons materiaal, dat door onze zorgen wordt vervaardigd, blijk van onvergelijkbare prestatie en is het sterke punt van het merk Camo.

  Chemin de roulement bestaat uit :

 • de rail : gegalvaniseerd profiel van grote weerstand (zinner procédé dat een plaatsing van een meer aanzienlijke hoeveelheid zink toelaat, die een betere houding in alkalisch milieu garandeert), enige afdeling van een grootte van 50mm, een breedte van 45mm en een dikte van 2mm. De afgerond binnenlandse lippen in vereniging met het specifieke profiel van de rolletjes waarborgen het automatische uitwerpen van de afvalstoffen van stro die in de rail zijn gekomen.
 • opschortingen en aansluitingen : de toebehoren van aansluiting en vastzetting worden in onze werkplaatsen vervaardigd en op de rail zonder enig punt van doorboring vastgezet. Alle stukken die ze samenstellen worden verzinkt.
 • de rolletjes : ontworpen en vervaardigd door onze zorgen zijn gemonteerd op een roulement van hermetische knikkers en zijn uit 2 flasques in nylon samengesteld teneinde de geluidshinder te beperken en elk probleem van oxydatie uit te schakelen. Het profiel wordt speciaal bestudeerd om bij hun verplaatsing alle genomen afval in de rail te verwijderen.
 • de kabels : de voedingskabel 220 volt is soepel en uit rubber teneinde alle hoogteverschillen en lengte van rail uitstekend aan te nemen. De kabel bestemd voor de klank en het beeld is van coaxiaal soort teneinde een zeer hoge kwaliteit van ontvangst te waarborgen. Deze is eveneens van een zeer sterke machinale weerstand voorzien.
 • Met de steun van AWEX
  [ 2005 - 2007 Camo System - alle rechten voorbehouden] – Website werd verwezenlijkt door INFOTEK